of reserveer direct:

4.1/5

Zomeragenda

Met de vakanties in aantocht introduceren wij onze zomeragenda. Elk weekend nog meer gezelligheid bij Hotel Onder de Linden van 5 juli tot en met 5 september aanstaande. En zo is er elk weekend wat te beleven bij Onder de Linden in Roden. Je weet wat je kan verwachten door onze wekelijkse Cocktail Friday en Sushi Saterday. De Theme Sundays zijn geïnspireerd op de vakantielanden.

Cocktail Friday

Elke vrijdag is het Cocktail Friday. We zetten ieder weekend één van onze cocktails in de spotlight. Op vrijdag 9 juli start de Cocktail Friday we met de Pink Gin! Bestel deze Pink Gin cocktail met aantrekkelijke korting. Onder andere de Sex on the Beach, de Classic Cosmopolitan en de Mojito staan op het menu. We brengen het zonnetje naar het kloppend hart van Roden. Bekijk de agenda voor de andere cocktails.

Sushi Saturday

Elke zaterdag op Sushi Saturday kun je bij ons genieten van de overheerlijke sushi van Aziatisch Restaurant Merry Gold tussen 17.00 en 20.00 uur. Een unieke samenwerking! Zowel Merry Gold als wij hechten aan kwaliteit en professionaliteit. Sushi is een zeer kwetsbaar en bewerkelijk product. En, we leveren vers! Reserveer dus tijdig een van de sushiboxen. Dan ben je gegarandeerd van een mooi plekje op ons terras, maar je geniet ook van de beste sushi. Elke zaterdag dus sushi time.

Er is keuze uit 2 sushiboxen.

Box A – 16 stuks voor 2 personen  €19,90

  • 8 stuks California roll (krab, komkommer, avocado, Japanse mayonaise en masago)
  • 8 stuks chicken teriyaki roll (gemarineerde kipdijfilet, komkommer, Japanse mayonaise, teriyakisaus, gebakken uitjes en lente-ui)

Box B – 16 stuks voor 2 personen €20,90

  • 8 stuks crispy roll – vegetarisch (ei, komkommer, Japanse mayonaise, teriyakisaus en tempura crunch)
  • 8 stuks ebi fry roll (tempura garnaal, masago, gebakken uitjes en Japanse mayonaise)

Theme Sunday

En elke zondag staat er een vakantieland centraal! Samen maken we er een prachtig mooie zomer van met veel gezelligheid en reuring. En we hebben nog meer leuks voor je in petto.

18 juli staat volledig in het teken van de start van de vakanties. En wat past hier beter bij dan een Summer party. Bij goed weer steken we de barbecue aan en kun je heerlijk eten van de barbecue en genieten. De zomerse beats van DJ Bert vullen we sinds de aangescherpte maatregelen op een andere manier in, om toch het Ibiza gevoel te creëren.

Vive la France!

Als de vakantie losbarst nemen we je mee naar de Place du Tetre in de Parijse wijk Montmartre. Op ons “Franse” terras kun je op zondag 25 juli je eigen karikatuur laten maken. Hiervoor hebben wij karikaturist Jeroen Busschers laten overkomen uit Frankrijk, die tegenwoordig zijn atelier heeft in Amsterdam. Laat jezelf vereeuwigen in een zwart/wit karikatuur met Onder de Linden als achtergrond. Uniek! De karikaturist is er tussen 14.00-18.00 uur.

Let's go Mexico!

In Frankrijk pakken we het vliegtuig naar Mexico. We nodigen je uit om met ons mee te dromen en er een bijzonder avontuur van te maken samen. Als je denkt aan Mexico dan denk je onder andere aan Corona toch?
Misschien wordt de Corona je allemaal te veel. Juist dan nodigen we je uit om samen een corona te drinken. Bestel er zes dan betaal je er slechts 5. De rest van onze droom houden we nog even voor ons.

La Dolce Vita

Vanuit Mexico vliegen we door naar Italië. We strijken neer in het prachtige Florence. Ciao bella! Mogen we je eraan herinneren dat we nog steeds aan het dagdromen zijn? Toch beloven we je dat je hier, in het hart van Roden, het Italiaanse huiskamer- en terrasgevoel krijgt.

Viel Spaß!

De volgende reis brengt ons naar ons buurland Duitsland. Dit land staat bekend om de bierfeesten, Deutsche grundlichkeit en gevarieerde landschappen. Kom heerlijk biefstuk eten!

Vamos a la playa

We reizen naar het fijne zonnetje van de Spaanse costa’s. Trek die espadrilles uit de kast en ontmoet elkaar op ons terras voor een heerlijk zomerse cocktail.

The American Dream

Akoestische frisse pop & soul klinkt over het terras en het is tijd alles los te laten. Je hebt genoten en energie opgedaan om weer fris en fruitig je activiteiten op te pakken.  Van 16.00 tot 22.00 is er live muziek. 

Dit is waar we het voor doen. Gezellig en sfeervol genieten! Dit kan óók in eigen land. If you can dream it, you can do it! Je bent van harte welkom om samen met ons vakantie in eigen land te vieren.

Centraal gelegen

Binnen een kwartier in de bruisende stad Groningen, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

Arrangementen

Kies voor een arrangement voor zakelijke bijeenkomsten, een midweek in ons hotel of een heerlijk verwenarrangement.

Gastrobar Roden

In ons gezellige en sfeervol ingerichte Gastrobar en op ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Overnachten

Overnachten in Drenthe doe je bij Onder de Linden. Het gezellige en sfeervolle familiehotel is perfect voor een overnachting of lang weekend.

Parkeergelegenheid

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vergaderen

Onder de Linden is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met een fijne sfeer, centrale ligging en ruimte voor grote groepen.

Duurzaamheid

Met het Green Key Gold certificaat op zak en binnenkort een laadpaal voor auto’s hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Boek rechtstreeks via onze site en ontvang 5% korting!