of reserveer direct:

We worden met een 8 gemiddeld beoordeeld!

Eten bestellen in Roden

Haal het restaurantgevoel in huis met onze heerlijke gerechten om thuis op te eten! Voor eten bestellen in Roden ga je naar Hotel Onder de Linden. Bestel online jouw favoriete gerechten en haal af in ons restaurant of laat thuisbezorgen.

Bekijk onze speciale menukaart voor eten bestellen in Roden. We hebben de heerlijkste vlees- en visgerechten voor je gesorteerd om online te bestellen. Ook hebben we bezorg- en afhaalmaaltijden voor de vegetariër.

Bekijk direct de bezorg- en afhaalmenukaart en ga voor eten bestellen in Roden!

Thuis uit eten?

Bekijk de bezorg- en afhaalmenukaart en bestel online.

Gourmetschotel bestellen

Bestel online jouw rijkelijk gevulde gourmetpakket.

Online eten bestellen in Roden

Voor eten bestellen in Roden ga je naar Hotel Onder de Linden. We hebben een speciaal samengestelde menukaart voor afhalen en bezorgen. Woon je binnen een straal van 12 km? Dan komen wij graag bezorgen!

Wil je eten bestellen in Roden, maar staat er niet bij waar je naar op zoek bent, woon je verder weg of heb je speciale dieetwensen? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we met je mee naar de mogelijkheden.

Altijd lekker!

Eten bestellen voor gourmet

Gourmetten kan altijd. Met het gezin of de hele familie, gourmetten is leuk voor jong en oud! Maak het jezelf makkelijk met onze gourmet pakketten. Het heerlijkste vlees, kant-en-klaar voor de gourmet.

Een gourmet pakket bestaat o.a. uit:

  • Kipfilet
  • Kogelbief
  • Varkenshaas medaillon

Bestel je een gourmet pakket vandaag voor 16:00, dan heb je het pakket overmorgen al in huis!

Gourmet eten bestellen