of reserveer direct:

4.1/5

Onze vernieuwde website!

Yes! We zijn live! Waarom een vernieuwde website? Ondernemen is vooruitkijken, focus hebben en samenwerken met ieder z’n kwaliteiten. In dit nieuwsbericht vertellen we je met trots meer daarover. Inmiddels zijn wij, Anton en Janet alweer bijna vier jaar de uitbaters van Onder de Linden in Roden. En de afgelopen jaren hebben we niet stilgezeten.

Wat kun je vinden op onze nieuwe website?

Onze nieuwe website laat onze essentiële waarden en beleving spreken. Eigentijds, professioneel en gestructureerd. De komende tijd gaan we monitoren of we beter gevonden worden én we horen natuurlijk graag wat jij als gast ervaart. Het doel is dat je snel vindt wat je zoekt. Dit is een continu proces en hiervoor hebben we jouw input nodig.

In deze digitale tijd dient gemak de mens. We krijgen het allemaal steeds drukker en in generale zin wordt de spanningsboog steeds korter. Op onze vernieuwde website kun je daarom direct bovenaan:

We willen het je zo makkelijk mogelijk maken. Soms wil je meer informatie. Ook daar is aan gedacht. Via het menu linksboven benader je de volgende pagina’s:  

Eten & drinken bij Onder de Linden

Op onze nieuwe website vind je de pagina eten & drinken en lees je alles wat je moet weten over onze dienstverlening op dit gebied. Van High Tea tot High Wine, lunch en diner, borrelen of buffetten en catering. 

Ook kun je nog steeds (thuis) uit eten. Hiervoor klik je op eten bestellen en daar vind je onze online menukaart. Wist je dat we recent een kort marktonderzoek hebben laten uitvoeren over online eten afhalen of bezorgen? We scoren goed op onze afhaal- en bezorgmaaltijden. Nu het restaurant weer open is kun je alleen nog terecht voor afhaalmaaltijden. Uit dit onderzoek blijkt namelijk dat de meeste mensen toch liever bij ons op terras of in het restaurant eten vanwege de sfeer en de gezelligheid.

Overnachten in ons hotel

Sfeervol overnachten en goed uitgerust wakker worden? Wij verwelkomen je graag in ons recent gerenoveerde hotel. Je kan aan bovenaan de pagina op onze nieuwe website direct je kamer boeken. Wil je je eerst oriënteren? Ga dan naar de pagina overnachten, dagje uit of check onze agenda om te zien wat we doen voor onze gasten.

Via het submenu bovenin maken we het eenvoudig direct contact met ons op te nemen via de e-mail. Of registreer je voor onze nieuwsbrief.

Wil je bij ons komen werken? Dan ga je direct naar werken bij. Nieuw is het solliciteren via WhatsApp en je kunt direct je CV downloaden.

Ook kun je via de knop bereikbaarheid in één oogopslag zien waar je ons vindt en hoe centraal Onder de Linden ligt in Noord-Nederland.

FAQ

Ook hebben we de meestgestelde vragen een prominente plek gegeven in ons submenu. De veelgestelde vragen blijven we optimaliseren zodat je snel je antwoord vindt.

Op de pagina zalen vind je meer info over al onze zalen en wat je zoal bij ons kunt regelen. Of het nu gaat om een afscheid, een feest, een vergadering of bijvoorbeeld zakelijke bijeenkomst.

Voor groepsuitjes zakelijk of privé kan je terecht op de pagina groepsuitjes. Ook onze E-chopper en E-bike verhuur heeft een eigen plek gekregen en is daarmee beter vindbaar.

Dagje uit in Drenthe

Nieuw is de pagina dagje uit op onze nieuwe website. Op deze pagina geven we tips over wat er te doen is hier in Roden en omstreken. Ook vind je er een rechtstreekse link naar de betreffende websites. Uiteraard gaan we de komende periode gebruiken om deze pagina verder te optimaliseren met leuke uitjes in Drenthe, Groningen en Friesland.

Tot slot over Onder de Linden

Wij bedanken onze gasten voor het meedenken en Project90 voor de samenwerking in de afgelopen jaren. Complimenten en dankjewel Meceda voor het prachtige resultaat van onze vernieuwde website! Een mooie samenwerking gedreven door passie!

Centraal gelegen

Binnen een kwartier in de bruisende stad Groningen, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

Arrangementen

Kies voor een arrangement voor zakelijke bijeenkomsten, een midweek in ons hotel of een heerlijk verwenarrangement.

Gastrobar Roden

In ons gezellige en sfeervol ingerichte Gastrobar en op ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Overnachten

Overnachten in Drenthe doe je bij Onder de Linden. Het gezellige en sfeervolle familiehotel is perfect voor een overnachting of lang weekend.

Parkeergelegenheid

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vergaderen

Onder de Linden is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met een fijne sfeer, centrale ligging en ruimte voor grote groepen.

Duurzaamheid

Met het Green Key Gold certificaat op zak en binnenkort een laadpaal voor auto’s hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.