of reserveer direct:

4.1/5

Nieuws & verdieping

Noord Nederlands Kampioenschap Neutjesschieten, oudhollands traditie in Drenthe rond Pasen, neutjesschieten bij Hotel-eetcafé Onder de Linden in Roden.

Noord Nederlands Kampioenschap Neutjesschieten bij Onder de Linden

Mooie tradities moet je koesteren. De Vereniging voor Volksvermaken Roden organiseert jaarlijks op tweede paasdag traditiegetrouw het neutjesschieten bij Onder de Linden. Een spel voor jong en oud waar precisie en tactiek om de hoek komt kijken. Dit jaar is er wel een hele speciale editie van deze oud Drents-Groningse traditie; het Noord Nederlands Kampioenschap Neutjesschieten!

Lees verder »
Uitreiking Green Key certificaat aan Hotel Onder de Linden

Hotel Onder de Linden ontvangt het Green Key-certificaat goud

Wij zijn trots om te vertellen dat wij het Green Key-certificaat goud hebben behaald. Green Key is het grootste duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche in Nederland met circa 700 gecertificeerde bedrijven en Hotel Onder de Linden is daar nu één van. Laat ons je vertellen wat het Green Key keurmerk precies inhoudt en wat jij er als gast precies van merkt.

Lees verder »
Uitreiking nominatie beste onderneming gemeente Noordenveld voor Hotel Onder de Linden

Nominatie ‘Beste onderneming gemeente Noordenveld’

Jaarlijks wordt er een prijs uitgereikt aan de beste onderneming van de gemeente Noordenveld. Op voordracht van de Commissie van Aanbeveling, heeft het college van burgemeester en wethouders 3 bijzondere bedrijven uit de gemeente Noordenveld genomineerd en wij waren daar één van!

Wij waren hiervoor genomineerd op de aspecten van innovatie, creativiteit, duurzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid en verantwoord ondernemen. De andere twee genomineerden waren Alex Kapma van Velodrome en biologisch melkveehouder Peter Oosterhof uit Foxwolde.

Lees verder »
Uitbaters van Onder de Linden

Luisteren naar de gast

Hotel Onder de Linden hecht veel waarde aan de mening van haar gast en leest dan ook elke review. Als team signaleren wij regelmatig dezelfde opmerkingen/tips in deze beoordelingen. Iets waar wij onze gasten dankbaar voor zijn. Elke ‘klacht’ is tenslotte een gratis tip. In dit bericht delen wij met jou de belangrijkste punten die wij reeds aangepakt hebben.

Lees verder »
Tafel met eten in het hotel in drenthe

Het belang van reviews

Hotel Onder de Linden hecht veel waarde aan de mening van haar gast en leest dan ook elke review. Overall signaleren wij als team dat we vaak een aantal dezelfde complimenten (highlights) terug mogen lezen in deze beoordelingen. Iets om dankbaar voor te zijn! In dit bericht delen wij met jou de belangrijkste hoogtepunten. Lees je mee?

Lees verder »

Wintermenukaart Hotel Onder de Linden

RODEN – Vanaf 5 november hanteert Hotel Onder de Linden een nieuwe (winter)menukaart. Met heerlijk verwarmende gerechten voor koude dagen en zoet & lekkers ter afsluiting. Uiteraard wordt alles dagvers bereid en steken wij (niet letterlijk natuurlijk ;-)) de hand ervoor in het vuur dat onze gasten – sfeervol – zullen smullen. Het is happen & genieten bij Onder de Linden.

Lees verder »

Comfort en charme met oog voor de toekomst

Bij Hotel Onder de Linden doen wij er alles aan om je verblijf tot een succes te maken en tegelijkertijd proberen wij de natuur en het milieu zo min mogelijk te belasten. Met kleine maatregelen bereiken we een groots effect, zónder dat dit ten koste gaan van jouw comfort.

Lees verder »
Terras van Onder de linden

Waarom onze gasten zich verbinden aan Hotel Onder de Linden

Vandaag de dag hechten gasten steeds meer waarde aan het feit dat ze willen weten wie de gezichten achter het bedrijf – of accommodatie in ons geval – zijn. Daarom vind je vanaf nu op de website van Hotel Onder de Linden ons fascinerende verhaal. Wie zijn wij, waar staan wij voor en waar werken wij met ons team naartoe. En wat betekenen die pauwenveren toch die je overal in het hotel weer tegenkomt?

Lees verder »

Centraal gelegen

Binnen een kwartier in de bruisende stad Groningen, een half uur van het verrassende Assen en een klein uurtje van het historische Leeuwarden.

Arrangementen

Kies voor een arrangement voor zakelijke bijeenkomsten, een midweek in ons hotel of een heerlijk verwenarrangement.

Gastrobar Roden

In ons gezellige en sfeervol ingerichte Gastrobar en op ons grote zonterras, kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel.

Overnachten

Overnachten in Drenthe doe je bij Onder de Linden. Het gezellige en sfeervolle familiehotel is perfect voor een overnachting of lang weekend.

Parkeergelegenheid

Achter op ons eigen terrein hebben wij een ruime parkeerplaats waar auto’s en fietsen gratis en veilig geparkeerd kunnen worden.

Vergaderen

Onder de Linden is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met een fijne sfeer, centrale ligging en ruimte voor grote groepen.

Duurzaamheid

Met het Green Key Gold certificaat op zak en binnenkort een laadpaal voor auto’s hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.